VRR CONSTRUCTIONS

Firma VRR Constructions d.o.o. je građevinska firma, koja je zahvaljujući napornom, kvalitetnom i uspešnom radu, postala prepoznatljiva na tržištu u sektoru građevinarstva. Tokom dugogodišnjeg rada, posvećeni smo obezbeđivanju i unapređenju kvaliteta naših usluga, kao i ostvarivanju ciljeva uz delovanje na najvišem nivou sigurnosti i kroz najefikasnije korišćenje resursa. Uspešnost firme i kvalitet izvedenih radova se pre svega temelji na međusobnom odnosu poštovanja i poverenja između nas i zaposlenih, s jedne strane i nas i klijenata s druge strane, što predstavlja bitan preduslov za uspešno poslovanje. Naši uspostavljeni kontakti, visoko kvalifikovani i posvećeni tim, naši inovativni metodi i dugogodišnji odnosi sa našim klijentima odigrali su značajnu ulogu u pružanju izvanrednih usluga.

Firma VRR Constructions d.o.o. posebnu pažnju posvećuje bezbednosti zaposlenih i kvalitetnim uslovima za rad, kao i zaštiti i sigurnosti društva i okoline u celini.

Firma VRR Constructions d.o.o. je građevinska firma, koja je nastala kao rezultat višedecenijskog iskustva i rada osnivača u oblasti građevinarstva. Tokom godina, zahvaljujući kvalitetnom radu i uspešnom poslovanju osnivača, odlučili smo da se udružimo proširimo svoje kapacitete i područje delovanja, te je osnovano preduzeće VRR Constructions d.o.o. Beograd. Osnivači ove firme, poseduju vlasništvo i vode poslovanje, a njihove vrednosti poštenja, pouzdanosti i pravičnosti su ključne za način na koji firma radi.

MISIJA

Insistiramo na međusobnom poštovanju, saradnji i uzajamnom podsticanju da se postigne potencijal svakog pojedinca. VRR Constructions d.o.o. će uvek delovati na najvišem nivou sigurnosti, kvaliteta i ekonomičnosti, kako bismo osigurali da ostanemo najpouzdaniji saradnici za naše klijente, zaposlene i partnere. Kroz ovu strategiju, VRR Constructions d.o.o. će nastaviti da raste i povećava profitabilnost.

VIZIJA


Naš uspeh dolazi od naših ljudi, koji teže stalnom inoviranju, prilagođavanju lokalnim tržištima i poboljšavanju njihovih veština. Posvećeni smo obezbeđivanju kvaliteta i ostvarivanju naših ciljeva kroz najefikasnije korištenje resursa, kao i zaštiti svih zainteresovanih strana, uključujući naročito zdravlje i sigurnost naših zaposlenih i društva i okoline u celini.

Danas je energetska efikasnost prepoznata kao osnovna tendencija u modernoj stanogradnji kojoj teži i naša firma. Krajnji cilj je svesti potrošnju energije na minimum, a pri tome ne narušiti nivo komfora već zadržati ili čak povećati nivo udobnosti. Kada pomislimo na štednju, uglavnom su prve asocijacije na odricanje, dok efikasna upotreba energije direktno vodi ka povećanju kvaliteta života. Efikаsno korišćenje energije u stаnogrаdnji podrаzumevа optimizаciju grejаnog volumenа objektа već u fаzi projektovаnjа, te primenu energetski efikаsnih mаterijаlа i njihovo dimenzionisаnje u cilju smаnjenjа potrošnje energije. Kao firma insistiramo na korišćenju materijala koji bi bili u službi kako energetske efikasnosti tako i trajnosti izgrađenih objekata a sve u službi smanjenja potrošnje energije na objektima. Nаši već izgrаđeni objekti dokаzuju dа insistirаmo nа trаjnosti primenjenih mаterijаlа i nа estetici u njihovom komponovаnju u enterijeru i eksterijeru.

KLIJENTI

PROJEKTI